Olika Användartyper

Användare

En vanlig användare kan läsa allt innehåll som dom kan se på intranätet samt skriva kommentarer. Dom har möjlighet att gå in i grupper och använda allt som finns i dem och dom kan använda dom funktioner/appar som är synliga för dom att använda. Skapa genvägar, egna noteringar, inställningar för sin profil, chatta och skapa inlägg i flödet.

Dom kan även skapa bloggar, wikis och event i en kalender.

Administratör och Redaktör

Både Admin och redaktörer kan skapa och redigera allt innehåll antingen direkt på sidan eller via admin-sidan som dom båda kommer åt.

Skillnaden mellan dem är att admin också kan redigera användare och utseende för intranätet medans redaktörer bara kan redigera innehåll.