Hur länkar jag till annat innehåll på textsidor?

Riktad till: Adminstratör/redaktör

För att länka till annat innehåll på en textsida så måste du först gå in i redigeringsläget för en textsida. Detta gör du genom att besöka textsidan och sedan klickar på de tre punkterna uppe i högra hörnet och klickar på "Redigera".

I textredigeraren så klickar du först vart någonstans i texten som du vill att ditt länkat innehåll skall visas. Därefter klickar du på de punkterna som finns i textredigeraren och väljer "Sök" (som har ett @-tecken framför). Du kommer nu ges möjligheten till att söka efter vilket innehåll du vill länka. Efter att du har hittat ditt innehåll så klickar på den så behöver du bara spara textsidan för att ändringarna skall gå igenom direkt.