Hur kan jag importera mina användare in i Spintr?

Riktad till: Administratörer/redaktörer

Som det ser ut idag så kan du importera användare från fil med CSV-formatet. Och detta gör du genom att gå in i Content-Tool under avancerat och sedan fliken "Importera användare från CSV-fil".

Du bör nu få instruktioner för hur formatet skall se ut men även hur mejlinbjudan skall se ut som skickas ut till de användare du vill importera.

För de instanser som idag använder en AD-koppling så behöver era användare endast logga in för att deras användare skall skapas.