Hur byter jag min e-postadress för mitt konto?

Riktad till: Användare

Som vanlig användare så kan du inte byta din e-postadress idag utan du måste en redaktör eller administratör göra detta åt dig.

För att redigera en användares e-postadress så kan du antingen gå via personkatalogen eller via Content-tool.

Riktad till: Administratörer/redaktörer

Personkatalogen
För att nå personkatalogen så behöver du bara klicka på personfiguren som är till vänster som sökrutan. Sedan klickar du bara på de tre punkterna som finns längst ut till höger på samma rad som önskad användare och därefter "Redigera". Sedan behöver du bara fylla i den nya e-postadressen och klicka på spara.

Content-tool
Så behöver du bara klicka på Användare och sedan klicka på de tre punkterna längst ut till höger på samma rad som önskad användare och därefter "Redigera". Sedan behöver du bara fylla i den nya e-postadressen och klicka på spara.

Att tänka på
Oavsett om du går via personkatalogen eller Content-tool så kommer du till samma formulär och kan nå samma inställningar.

Du kan idag inte ändra vilken domän som e-postadressen skall tillhöra.