Hur får jag mina kollegor att logga in på intranätet varje dag?

Riktad till: Administratörer/redaktörer.

Fundera kring vilken typ av information som kollegorna är intresserade av. Försök att publicera nyheter i omgångar och inte ta allt på en gång. Det är bra om det hänt något nytt för varje gång de loggar in. Det behöver ju inte vara några stora saker. Uppmuntra kollegorna att skicka in egna nyheter och att tipsa dig som redaktör. Delaktighet är en nyckel till framgång och att intranätet innehåller information som känns relevant för de som läser.

Det finns också möjlighet att dela nyheter och bloggar utanför intranätet. Så varför inte visa de senaste nyheterna via en intern-tv i fikarummet?

En blogg skulle också kunna var en sån sak som gör att användarna går in varje dag. Har det kommit något nytt inlägg som jag vill läsa? Skapa nyfikenhet : )