Hur får jag mina användare att veta om information jag lagt på en textsida?

Riktad till: Administratörer/redaktörer

När du lägger ut en ny textsida så hamnar den per automatik överst i flödet.

Om du däremot redigerar en äldre sida och vill nå ut till era användare, så rekommenderas det att ni delar er redigering av textsidan. För att göra detta behöver ni bara redigera textsidan, Klicka på fliken Artikel, skrolla längst ner på sidan och sedan klicka i rutan "Skapa notis i det social flödet" för att därefter klicka på spara.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk