Vilka webbläsare stödjer Spintrs single sign-on?

Denna artikel är främst riktad till någon som har ett tekniskt ansvar eller tar tekniska beslut.

De webbläsare som idag stödjer Single sign-on (SSO) mot Spintr är Internet Explorer 11, Chrome (använder samma inställningar som Internet Explorer) samt Firefox. Det skall dock tilläggas att Firefox kräver en viss manuell konfiguration, som antingen kan lösas genom konfigurationsfiler eller något lämpligt plugin.