Vad krävs det för att drifta Spintr inhouse?

Denna artikel är främst riktad till dig som har något tekniskt ansvar eller som tar tekniska och infrastrukturella beslut inom din organisation.

För att kunna drifta Spintr in-house så krävs det att ni har Windows Server installerat (gärna 2008 eller nyare) och Microsoft SQL Server (minst 2008 eller nyare). För att en av våra tekniker skall kunna installera er instans så kommer vi också behöva få tillgång till servern via valfri teknik.