Hur kan jag lägga till en kalender?

Riktad till: Administratörer/redaktörer.

För att skapa en ny kalender så behöver du:

• Gå in i Content-tool och välj Kalendrar
  • Nu bör du se en lista på befintliga kalendrar (borträknat personliga kalendrar)
  • Du kan nu skapa en ny kalender på två olika vis
    • Klicka på de tre punkterna uppe i högra hörnet och klicka på länken "Skapa ny kalender".
    • Klicka på länken "Skapa ny kalender" som finns längst ned i listan
  • Du bör nu kunna se ett formulär där du får möjligheten till att bestämma ett namn samt vilka Kalendern skall vara riktade till.
  • Sedan behöver du bara klicka på "Publicera" för att skapa kalendern.

Kalendrar du skapar på intranätet kommer direkt att vara tillgängliga för alla som den är riktad till.

Så varför inte börja skapa egna kalendrar för ditt intranät redan idag?