Hur anpassar jag Spintrs färger efter min profil?

Riktad till: Administratörer

För att ändra ditt intranäts profilfärger så behöver du klicka på de tre strecken uppe i det vänstra hörnet och därefter på ikonen "Anpassa" (den som ser ut som en färghink). I det formulär som då presenteras så kommer kommer du ha tillgång till en färgpanel som låter dig ändra basfärgen för intranätet. Du kan även välja att skriva in den färgkod som du önskar i rutan.

Att tänka på här är att du kommer tvingas ladda om sidan när du sparar för att ändringarna skall gå igenom.