Hur aktiverar jag appar?

Riktad till: Administratörer

För att aktivera en app så behöver du klicka på de tre strecken uppe i vänstra hörnet och sedan på "Appar" (den ikon som ser ut som tre reglage). I den lista av checkboxar som presenteras är alla tillgängliga appar som finns för just din instans. Allt du behöver göra för att aktivera en app är att klicka i en av kryssrutorna och klicka på spara.

Att tänka på här är att sidan kommer att laddas om för att allting skall laddas in som det skall.