Hur bjuder jag in mina kollegor till intranätet?

Riktad till: Alla

För att bjuda in en kollega till intranätet så behöver du först gå in i personkatalogen, vilket du lättast gör genom att klicka på den lilla människoikonen som är till vänster om sökfältet. Väl inne i personkatalogen så bör du kunna se alla tillgängliga användare på ditt intranät (både externa och interna), men för att nå formuläret för att lägga till användare så klickar du på de tre punkterna som finns uppe i högra hörnet och sedan på "Ny användare".

Nu kommer ett formulär med möjligheten till att skriva in ett namn och e-post synas. Skulle du nu vilja bjuda in flera så kan du göra det genom att klicka på "Bjud in flera".