Hur exponerar jag innehåll från bloggar?

Riktad till: Alla

För att exponera en blogg som ska kunna nås utanför ert intranät så behöver ni först gå in på bloggen eller alternativt något inlägg tillhörande aktuell blogg. Därefter klickar ni på de tre punkterna knappen som finns i informationsrutan (uppe till vänster) och sedan "Redigera blogg". Därefter klickar ni på fliken Avancerat och sedan klickar i kryssrutan "Gör denna blogg publik genom RSS-flöde" för att sedan spara.

För att få tillgång till RSS-länken så klickar ni igen på dessa tre punkter och sedan på länken "RSS", vilket nu borde öppna i en ny flik/fönster.

Som redaktör eller administratör så kan du även nå bloggarna via Content-tool.