Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

Riktad till: Alla

Denna artikel är riktad till alla användare som finns på intranätet och kräver inga speciella rättigheter för att utföra.

Om du som användare har lyckats glömma bort ditt egna lösenord in till intranätet så kan du på inloggningssidan klicka på "Glömt lösenord". I det formulär som presenteras så fyller du i ditt användarnamn och klickar på skicka och bör nu få ett nytt lösenord i din inkorg.

Men skulle du nu också ha glömt bort ditt användarnamn så kan du be en administratör eller redaktör att skicka ett nytt lösenord till dig.

I de falla som det finns en extern koppling till intranätet så gäller inte detta. Är du osäker så ta kontakt med administratören för intranätet.

Riktad till: Administratörer

Om användaren glömt sitt lösenord så kan du skicka ut ett nytt via adminpanelen.

Se film i hjälpcenter.