Hur byter jag lösenord för min användare

Riktad till: Alla

För att ändra ditt lösenord på intranätet så behöver du gå in bland dina profilinställningar. Detta gör du genom att klicka på pilen bredvid din visningsbild uppe i högra hörnet och sedan "Profilinställningar". Sedan så väljer du fliken "Ändra lösenord" och fyll i formuläret för att sedan klicka på spara. Om du inte vet ditt lösenord så ta kontakt med administratören för ert intranät.

I de falla som det finns en extern koppling till intranätet så gäller inte detta. Är du osäker så ta kontakt med administratören för intranätet.

Riktad till: Administratörer

Om användaren har glömt sitt lösenord så kan du skicka ut ett nytt via adminpanelen.

Se film i hjälpcenter.