Vad krävs det för att implementera single sign-on till Spintr?

Denna artikel är främst riktad till dig som tar tekniska beslut som berör er infrastruktur eller bär ett tekniskt ansvar.

Idag finns redan ett färdigt stöd för single sign-on (SSO) i Spintr. Och det som krävs av er är att servern som hostar Spintr ingår i eran befintliga domän. Men skulle ni vilja att vi hostar servern så kommer det kräva att ni har ADFS uppsatt för att det skall fungera.

De webbläsare som idag har stöd för att nyttja SSO är Internet Explorer, Chrome (använder samma inställningar som Internet Explorer) samt Firefox (antingen med hjälp av plugin eller självkonfigurerat).