Hur lägger jag till sidor för de olika kontoren och avdelningarna jag har?

Riktad till: Administratörer/redaktörer

Lägga till en textsida för ett kontor

För att lägga till en textsida för ett kontor så går du in i Content-tool och sedan under "Verksamheter och avdelningar", för att kunna nå listan över befintliga kontor. För att redigera önskat kontor så klickar du på de tre punkterna som finns ute till höger och väljer "Redigera".

I formuläret som presenteras så måste du expandera kapitlet "Övrigt" och se till att kryssrutan "Har verksamhetssida" är ikryssad och därefter väljer du spara.

Lägga till en textsida för en avdelning

För att lägga till en textsida för en avdelning så går du in i Content-tool och sedan under "Verksamheter och avdelningar", för att sedan klicka på det kontor som som avdelningen tillhör. För att redigera en avdelning så klickar du sedan på tre punkterna som finns längst ut till höger på samma rad.

I formuläret som presenteras så måste du expandera kapitlet "Övrigt" och se till att kryssrutan "Har verksamhetssida" är ikryssad och därefter väljer du spara.