Hur döper jag om mitt intranät?

Riktad till: Administratörer

För att döpa om ditt intranät så behöver du klicka på de strecken längst upp i vänstra hörnet. Det kommer då visas en ny meny längst ut till vänster. Därefter klickar du på "Anpassa" (den ikon som ser ut som en färghink) som i sin tur kommer kommer presentera ett formulär med inställningar för ditt intranät. Sedan ändrar du bara namnet och sparar.

Att tänka på här är att sidan kommer att laddas om när du sparar samt att detta inte ändrar urlen till ditt intranät.