Hur fungerar det sociala flödet?

Riktad till: Alla

Alla användare på intranätet har samma möjligheter att posta i det sociala flödet. Du kan skriva uppdateringar, lägga upp bilder, filmer, länkar, tagga andra medarbetare m.m. Det finns också funktionalitet för att gilla och kommentera andras inlägg.

Riktad till: Administratör/redaktörer

Som administratör har du möjlighet att ta bort, gömma och redigera inlägg som någon annan gjort i flödet. Klicka på de tre prickarna uppe till höger i hörnet på inlägget så får du upp de alternativ som finns.