Jag råkade radera en textsida - kan jag återställa den?

Riktad till: Administratörer/redaktörer

Du kan enkelt återställa en textsida som blivit borttagen/raderad.

Gå in i adminpanelen och leta rätt på papperskorgen, den ligger längst ner i listan. Klicka sedan på fliken textsidor och sök fram den textsida som du vill återställa. Sedan klickar du på de tre prickarna längt ut till höger och välj återställ. Nu finns textsidan under dina textsidor i adminpanelen. Om du vill publicera den igen så går du till textsidor under innehållshantering, leta rätt på textsidan, klicka på de tre små prickarna och sedan på publicera. Nu är den tillbaka : )