Hur kan jag hantera personer som slutar?

Riktad till: Administratörer

Det finns egentligen två alternativ för hur man kan hantera användare som slutar. Dels så kan man välja att inaktivera en användare, dels så kan du välja att låsa en användare. Om du inaktiverar en användare så räknas den som bortagen av systemet och är då inte längre sökbar. En låst användare går fortfarande att hitta i personkatalogen.

 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk