Jag råkade radera en nyhet - går den att återställa?

Riktad till: Administratörer/redaktörer

Du kan enkelt återställa en nyhet som blivit borttagen/raderad.

Gå in i adminpanelen och leta rätt på papperskorgen, den ligger längst ner i listan. Klicka sedan på fliken nyheter och sök fram den nyhet som du vill återställa. Sedan klickar du på de tre prickarna längst ut till höger och välj återställ. Nu finns nyheten under dina nyheter i adminpanelen. Om du vill publicera den igen så går du till nyheter under innehållshantering, leta rätt på nyehter, klicka på de tre små prickarna och sedan på publicera.