Skapa och redigera en Instagram-koppling

Riktad till: Administratörer/redaktörer

På Intranätet kan du göra en Instagram-koppling, detta kopplar ett öppet Instagram-konto till intranätet.

Bilderna som sedan läggs upp på Instagram-konton läggs också automatiskt upp i intranätet och postas i det sociala-flödet.

Gå in i Admingränssnittet och gå sedan in under "Appar och Inställningar" och sedan där inne "Instagram"

Du kan inne på Instagram söka fram nuvarande Instagram-kopplingar för att redigera eller ta bort nuvarande kopplingar. För att redigera en koppling trycker du på redigeraknappen längst ut till höger på kopplingen du vill redigera.

Längst ner på vänsterkant finns knappen "Ny Instagram-koppling". Efter att du tryckt på "Ny Instagram-koppling" så fyller du i titel på kopplingen och användarnamn till Instagram-kontot du vill koppla.

Det går bara att koppla öppna Instagram-konton, med andra ord konton man kan kolla på utan att behöva följa ett konto.

När kopplingen sedan är sparad så kommer bilderna som postas på Instagram kontot att laddas upp i det sociala-flödet på första sidan.

Om du manuellt behöver hämta poster från Instagram-kontot klickar du på redigeraknappen och väljer hämta poster.