Hur skapar jag och redigerar en Organisation/verksamhetssida

Riktad till: Administratörer/redaktörer

Syfte

Organisationssidan är i första hand tänk att användas till en stor organisation som vill få en enkel överblick på dom olika avdelningarna som finns, vilka som jobbar i vilken organisation och vem som är chef/ansvarig, kontakt info osv.

Det går också sen när man har en organisation att rikta innehåll mot olika avdelningar eller hela organisationer ifall det är flera.

Bygg din Organisation

För att skapa en Organisationsida så måste funktionen/appen för organisationer vara aktiv först.

Organisation hamnar sedan i top menyn. Klicka på organisation och sedan bygg din organisation.

Du fyller i Vad verksamheten heter och sedan dom olika avdelningarna. Du kan sedan spara och bjuda in medlemmar i efterhand eller spara och bjuda in på en gång.

Redigera Organisationen

Du kan redigera organisationen och dom olika avdelningarna genom att gå in på organisation och sedan Redigera-knappen (dom 3 prickarna på höger sida) vid den avdelning du vill redigera.

Här kan du sedan lägga till kontakt information, adress eller bild på avdelning.

Du kan även väja att göra verksamheten eller en avdelning till en kontorssida, då får den liknande egenskaper som en grupp där man kan posta i ett flöde, göra uppdateringar över vad som händer för verksamheten eller avdelning.